Bij Trema Mediation begin je aan een nieuwe toekomst

SchreeuwenRuzie maken kost een heleboel energie en levert vaak alleen maar stress op. De emoties lopen hoog op en soms wordt de hele omgeving erbij betrokken, dat maakt het vaak nog erger. Tijd om daar verandering in te brengen.

In een veilige omgeving probeer ik de kern van jullie conflict boven tafel te krijgen. Ik stel vragen en ik laat jullie nadenken en vertellen over wat voor jullie ècht belangrijk is en wat jullie willen bereiken. Natuurlijk is er ook ruimte voor emoties, dat lucht meestal op. Gaandeweg ontstaat er onderling begrip en komt er weer orde in de chaos. Dat geeft overzicht en rust.

Dan begint het proces van onderhandelen, vanuit de belangen kijken jullie naar welke opties er zijn voor een evenwichtige oplossing. Het uiteindelijke doel is een afspraak die voor jullie beiden aanvaardbaar is, een win-winsituatie dus.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

  • Hand schuddenEchtscheiding (met kinderen);
  • Ontbinding samenleving;
  • Conflicten binnen familie, bij nalatenschap en erfenis;
  • Onenigheid met buren;
  • Zakelijke conflicten, in de agrarische sector ( ook bij bedrijfsovername of bedrijfsstaking).

Wil je weten hoe ik jullie echtscheiding (met kinderen) van a tot z kan regelen, of hoe een mediation in de praktijk verloopt? Het antwoord vind je bij de meest gestelde vragen.

De uitkomst ligt in jullie hand, dus geen (onaangename) verrassingen!